Wat wil jij? – 7 daagse training 

Kom erachter wat jij echt wilt!

Bepaal je visie!

In 7 dagen weet jij precies wat je wilt. Als jij weet wat je stip op de horizon is, dan maak je makkelijker keuzes die aansluiten bij dat wat jij echt wilt.

Je altijd afvragen of je wel de juiste keuzes maakt? Of keuzes maken op jouw eigen normen, waarden en motivatie. De keuze is aan jou!

Toen mijn vriend overleed had ik nieuwe keuzes te maken. Met een beetje mazzel (of pech, net hoe je het bekijkt) heb ik nog een jaar of 60 voor de boeg. Ga ik die gelukkig en op basis van mijn eigen keuzes volmaken, of ga ik door zoals ik altijd deed? Ooit was ik zelf bij een coach. Ik was bezig met de vraag “wat wil ik worden als ik later groot bent”. Ter illustratie, ik was toen 30. Al pratende over de opdrachten die ik maakte, kwam ik tot de conclusie dat veel van mijn keuzes gebaseerd waren op wat er van mij verwacht werd in plaats van wat ik zelf wilde. Ontzettend zonde, en geen goede uitgangspositie om gelukkig te worden. Met alle kennis van toen, mijn opleiding en de persoonlijke groei die ik doormaakte naar aanleiding van de dood van mijn vriend, heb ik een 7-daagse training ontwikkeld die je antwoord gaat geven op de vraag wat jij nou echt wilt.

In 7 dagen gaan we samen aan de slag met een 7-tal vragen die richting gaan geven aan alles wat jij wilt. Van een uitgebreide beschrijving van hoe jij wilt dat je leven eruit ziet tot een afspiegeling van alles wat je nog wilt meemaken. We maken als het ware een foto van jouw wensen, behoeften, normen en waarden! Praktisch en meteen toepasbaar! 

Na de bizarre dood van mijn vriend heeft mij dit een enorme boost gegeven. Het is geen doel, alleen een richting. Iedere keer als ik nu voor een keuze kom te staan, dan spiegel ik die keuze aan deze foto! Of in mijn geval: een flipover vel. 

Draagt het hieraan bij: doen! 
Draagt het niks bij: tot ziens! 

De training bestaat uit 7 vragen. 7 hele essentiële vragen die visie geven aan hetgeen jij daadwerkelijk wilt. De antwoorden op deze vragen vormen samen een stip op de horizon, en je zult merken dat het makkelijker wordt om besluiten te nemen. Als je namelijk weet wat jij wilt, zal je keuzes gaan maken die aansluiten bij deze visie.

De antwoorden samen zijn geen doel op zich. Het is alleen een richting. We gaan dus ook geen stappenplan maken om dit plaatje te bereiken. Ik wil je graag een zetje in de goede richting geven om je visie helder te krijgen. Met een heldere visie is het voor jou makkelijker om keuzes te maken, besluiten te nemen en acties uit te voeren die een positieve bijdrage leveren aan dat wat jij echt wilt.

Wil jij ook keuzes maken op basis van jouw normen, waarden en intrinsieke motivatie. Of blijf je keuzes maken op basis van anderen? Jij bepaalt!

Stel je nou eens voor dat….

  • Je duidelijk hebt hoe jouw ideale leven eruit ziet
  • Je weet wat je wilt bereiken en op basis hiervan keuzes kunt maken
  • Je een stip op de horizon kunt zetten die leidend is bij alles wat je doet
  • Je dus altijd bij jezelf blijft als het gaat om besluiten en keuzes

Wat wil jij?

  • 7 daagse training
  • Volledig digitaal
  • Praktische opdrachten
  • Inclusief werkbladen

Wat wil jij? 

Wil jij ook je visie duidelijk hebben? Wil jij weten wat jij echt wilt zodat je makkelijker keuzes maakt?
Wil jij 7 dagen werken om zo tot het beste resultaat te komen?

Krijg helder wat jij echt wilt! Deze 7-daagse training gaat je hierbij helpen. 

Wanneer je start krijg je een week lang elke dag van mij een opdracht toegestuurd, inclusief werkblad. Hier ga je dan zelf mee aan de slag!  

Deze training kun je ieder moment starten en jouw investering is 49 euro. Ik beloof dat jij na deze training duidelijk hebt wat jij echt wilt en je daarna in staat bent om keuzes te maken die aansluiten bij wie jij bent en wat jij wilt.

Tot snel!