Individuele Coaching

Een kortdurend traject (max 6 á 7 sessies), waarin we uitgaan van jouw hulpvraag ten aanzien van je verlieservaring.

Dit kan een overlijden van een dierbare zijn, een scheiding (ongeacht of je getrouwd was), verlies van je werk, verlies van je gezondheid. We gaan aan de slag met datgene wat jij als verlies ervaart.

Dit doen we door een mix van verlies- en herstel gerelateerde methoden met als doel het vormgeven van jouw nieuwe leven met het verlies. 

Voor meer informatie, klik hier rechts. 

Individuele Coaching

Trainingen, Workshops & Lezingen

Regelmatig geef ik zelf trainingen en workshops op het gebied van Rouw & Verlies. Soms alleen, en soms met een andere professional op dit vakgebied.

Daarnaast geef ik af en toe lezingen over mijn persoonlijke verhaal en hoe ik na de moord op mijn partner weer een leven ben gaan inrichten op mijn voorwaarden. 

Voor de geplande bijeenkomsten kun je rechts klikken. Je word dan naar de agenda geleid. 

Trainingen, workshops en lezingen

Grip Pogramma's

Op een actieve en pragmatische manier ga je leren hoe je met concrete acties en middelen meer grip op je leven krijgt. Stap voor stap ga je bouwen aan meer rust en daarmee meer balans.

Grip is beschikbaar in de varianten: Grip op Tijd, Grip op Groei en Grip op Geld en is geschikt voor iedereen die meer uit zichzelf en haar leven wil halen en dit graag op een actiegerichte manier doet. Je krijgt de kennis en tools om meer rust en een minder opgejaagd gevoel te creëren. Hierdoor ben je in staat om je persoonlijke groei en effectiviteit een enorme boost te geven.

Deze online programma's zijn nog tot 31 december 2017 beschikbaar.

Klik op het plaatje voor een uitgebreide programma beschrijvingen.

Grip Programma's