Training

Je hebt iets meegemaakt wat ronduit klote is, en je wilt graag verder. Op zich gaat het de goede kant op, maar je kan nog wel wat praktische hulp gebruiken. Wat wil jij nou eigenlijk, welke kant ga je op, welk pad maakt jou weer gelukkig?

Hier kan ik je bij helpen! 

Of je hebt een medewerker die iets naars heeft meegemaakt en die wil je goed kunnen ondersteunen. Ook hiervoor ben je bij mij aan het goede adres.

Op dit moment zijn de volgende trainingen beschikbaar:

  • Wat Wil Jij – LIVE

Een doorstart maken na een klote ervaring. Het klinkt zo makkelijk, alleen dat is het niet altijd.

Op basis van de vragen die ik me gesteld heb om zelf een doorstart te kunnen maken, heb ik deze training ontwikkeld. Samen gaan we, in een klein gezelschap, met deze vragen aan de slag om jouw doorstart op een positieve manier vorm te geven.

  • Wat Wil Jij – DIGITAAL

De live workshop, maar dan via de digitale snelweg. In 7 dagen krijg je alle vragen (inclusief werkbladen) toegestuurd, zodat jij op je eigen moment aan de slag kunt gaan. 

  • Wat is Rouw & Verlies? (psycho-educatie)

Een relatief korte workshop waarin je kennis kunt maken met het integratief rouwmodel. Vooral handig voor bedrijven die medewerkers in rouw goed en vakkundig willen ondersteunen.

Voor meer informatie over één van bovenstaande trainingen, kun je via onderstaand contactformulier mij bereiken. Je kunt me ook bellen via 06-14336468.