Trainingen, Workshops & Lezingen

Stel, je hebt een verlies geleden. Op zich gaat het niet heel slecht, je zou alleen wel wat handvatten willen om verder te kunnen. 

Dan is een training, workshop of lezing wellicht meer iets voor jou dan een volledig coaching traject. 

9 november 2017

Iedereen kent wel van die vrouwen die het allemaal lijken te hebben. Succes, geluk, plezier en dat allemaal schijnbaar moeiteloos. Hoe doen ze dat?! Wat voor drijfveren, gedachten en overtuigingen zijn indicatoren voor succes, zowel zakelijk als persoonlijk? 

Vier vrouwen, waaronder ikzelf, met allemaal een eigen reis op weg naar -grotendeels- geluk & succes. Positieve levensmotto's, zelfvertrouwen, doen waar je passie ligt en gefocust blijven op je doel zijn thema's die aan bod komen.

Veel mensen laten zich tegenhouden om hun dromen achterna te gaan door gedachten zoals 'het lukt toch niet'. Begrijpelijk, maar als dat je verwachting is, zal het ook uitkomen. Deze vrouwen denken een formule te hebben gevonden waarmee ze duurzaam gelukkig en succesvol zijn en die willen ze graag met je delen. Zodat ook jij het gevoel hebt DAT JE VLIEGT.

Meer informatie en tickets vind je hier: What if I fly 

Wanneer er nieuwe bijeenkomsten gepland staan, zullen deze hier gepubliceerd worden. 

Op dit moment zijn de volgende onderwerpen "under construction":

  • Wat is Rouw & Verlies? (psycho-educatie) - Een relatief korte workshop waarin je kennis kunt maken met het integratief rouwmodel. Al mijn coaching en trainingen baseer ik op deze theorie.
  • Plotseling Verlies & Aangekondigd Verlies - Een training die ik geef met een collega coach. Beide hebben we dezelfde opleiding gedaan, echter zijn we beide ervaringsdeskundige op één van deze twee onderwerpen. Deze workshop wordt nu vormgegeven en zal in 2018 beschikbaar zijn.
  • Wat Wil Jij? - Een interactieve workshop waarin we jouw leven na verlies vorm gaan geven op basis van een aantal essentiële vragen. Een herstel,- en toekomstgerichte workshop met ruimte voor jouw verliessituatie. 

Praktische Informatie

 

Zodra er data bekend zijn, worden deze hier gepubliceerd. Via een link kun je dan aan plek reserveren.

Mocht je nou zelf aan een groep weten die baat zou hebben bij één van bovenstaande trainingen of workshops?

Neem dan contact met me op via onderstaand contactformulier. Ik neem binnen 5 werkdagen contact met je op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Je kunt me ook bellen of een WhatsApp sturen via 06-14336468