Spreken

Gebeurtenis + Reactie = Uitkomst

Mijn lezing is gebaseerd op bovenstaand principe. Ik ben er heilig van overtuigd dat sommige zaken in het leven je overkomen. De zinloze en onverwachte dood van mijn vriend en vader van onze zoon is daar een goed voorbeeld van. En dan? 

Als je dan nog 60 jaar voor de boeg hebt, wil je die dan inktzwart doorbrengen of wil je terug naar je leven en dit weer een dikke voldoende kunnen geven? 

Ik heb gekozen voor het laatste! Was dat makkelijk? Nee! Zeker niet. Heeft het me wat gebracht? Absoluut!

Wat? Dat vertel ik je graag tijdens mijn lezing.

De combinatie van mijn professionele vaardigheden, mijn persoonlijke levensverhaal en mijn “no-nonsens” mindset, maakt dat ik veel indruk op mijn toehoorders maak. Op deze manier een boodschap overbrengen, heeft een grote impact op het ‘binnenkomen’ van de boodschap. Mensen verlaten geïnspireerd en gemotiveerd de ruimte, en gaan aan de slag!

Onderwerpen die aan bod komen:

  • Rouw & Verlies als ervaringsdeskundige
  • Persoonlijk Leiderschap (mindset, keuzes maken, persoonlijke groei en ontwikkeling)
  • Rouw & Verlies als professional

 

Reacties van bezoekers

  • “Dank je wel voor je verhaal gisteren, Janke. De inhoud, maar vooral de manier waarop je het bracht raakte me. Wat een prachtige, authentieke, boeiende spreker ben je!”
  • “Wat een krachtige vrouw ben je! Het ene moment kreeg ik tranen in mijn ogen van je, het andere moment kreeg je mij weer aan het lachen. Vol bewondering heb ik naar je geluisterd. Je veerkracht, je eerlijkheid, je verhaal en je houding waren een enorme aanwinst voor de avond!”
  • “Dank je wel voor de eerlijke manier waarop jij je verhaal durft te vertellen!”
  • “Ik ben ontzettend dankbaar dat jij jouw verhaal wilde vertellen vanavond. Zo dapper en oprecht. En ja, hoe gek het ook klinkt: ik heb ook gelachen, want je bent zo (cynisch) grappig. Maar ik heb ook gehuild.”

Ook een lezing boeken?

Voor informatie of advies over boekingen, kunt u contact opnemen met mij via onderstaand contactformulier of via 06 14336468